Info från admin

Ha en fin helg alla medlemmar!

2016-10-07 21:23 #0 av: Loris M

Ville bara önska er alla en fin helg och passa på att säga att det är jätteroligt att se att sajten växer. Just nu är vi 41 medlemmar. Så kul att ni vill vara med! Blomma

För närvarande diskuterar vi Lilla stjärna och läser I vilt tillstånd. Jag har ännu inte börjat läsa I vilt tillstånd, men boken är lånad och jag tänker ta det lugnt under helgen och börja läsa då. Hur har det gått för er andra? Ska ni vara med och läsa den här gången?

Jag vill även passa på att berätta att jag uppdaterat sajtbeskrivningen och välkomstmeddelande med info om hur sajten fungerar och var ni hittar information om böcker vi läser. Allt för att nya medlemmar ska lättare kunna orientera sig. All information om sajten, regler, aktuell lista med böcker vi läser m.m. finns under fliken "Aktuellt just nu".

Allt gott! 

(Bild från Pixabay)

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-10-10 12:39 #1 av: Magi-cat

Tack för allt jobb du lägger ner på den här fina sajten! Hjärta

Anmäl
2016-10-11 19:42 #2 av: vendelay

Jag kommer inte vara med denna gång. Känner att jag tar på mig lite för mycket och måste vila upp mig nu. Jag får ta och läsa boken en annan gång och ge mig in i diskussionen senare Skrattar Håller med kommentaren över att du gör ett utomordentligt bra jobb med denna sajt!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-10-11 20:03 #3 av: Loris M

#1 #2 

Tack! FörlägenGladBlomma

#2 Vila upp dig och gör det du behöver just nu. Tråden kommer att finnas kvar. Jag är med den här gången och har börjat läsa. Hoppas att det är fler som läser för annars blir det som för dig med Lilla stjärna. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-10-11 20:11 #4 av: vendelay

Haha ja, det blev lite pinsamt att skriva helt ensam! Gapskrattar

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.